Banner Maastunnel

Veegzuigwagen huren voor de wegenbouw?

Professionele veegservice of reinigingsservice nodig?

Bel dan Infra-Service op 0180-33 08 16 of mail naar info@infra-service.eu voor meer informatie.

Voor meer informatie omtrent onze veegservice klik dan hier!

Perfecte reiniging van uw project of object is gegarandeerd door ervaren veegmachinisten en modern milieu bewust materieel.

Infra-Service is gespecialiseerd in het vegen en reinigen van freeswerk, bouwplaatsen, bedrijven terreinen, gemeente onderhoud en sterk verontreinigde oppervlakten. Onze veegwagens en veeg/zuigwagens zijn in te zetten op kleine projecten als afroepkracht als mede op contractbasis voor grotere wegenbouwprojecten.

Het materieel waar Infra-Service beschikking over heeft bestaat uit kleine veeg/zuigwagens, Ravo’s, wegdekreinigers (Beam), miniwegdekreinigers(RAVO, Johnston), heavy-duty rolbezems. De range van machines varieert van compacte wendbare veegmachines tot industriële calamiteiten reinigers. Daarbij is de toepasbaarheid gegarandeerd vanaf fietspaden , lage hallen en freeswerk tot het droog zuigen van asfalt en reinigen van ZOAB onder hogedruk. Daarnaast beschikt Infra-Service over diverse waterwagens die ingezet kunnen worden tijdens uw wegenbouw activiteiten.

Infra-Service is ervaren in het vegen en reinigen van wegenbouw projecten. Dus bent u op zoek naar een veegwagen of een wegdekreiniger, die zowel in het asfalt, industrie of op bedrijventerreinen kan vegen en reinigen? Dan zorgt Infra-Service voor het beste resultaat!

Bel nu met 0180- 33 08 16 of mail naar info@infra-service.eu voor meer informatie omtrent onze diensten en mogelijkheden!