Veegwagen

Ontdek het machinepark van Infra-Service

Materieel

Machines
Overig

Voor iedere veeg/zuig of reinigingsopdracht kan Infra-Service u voorzien in het meest effectieve materieel. Infra-Service investeert doorlopend in modern en innovatief materieel, om zodoende onafgebroken duurzame kwaliteit en service te kunnen leveren aan haar opdrachtgevers.

Als Infra-Service tijdig niet kan beschikken over een specifieke machine die vanuit de opdrachtgever word verwacht zijn wij instaat deze machine vanuit onze partners te kunnen aantrekken tegen een acceptabel kosten niveau.

Indien er een constante marktvraag is vanuit diverse opdrachtgevers voor specifiek materieel, respondeert Infra-Service op deze marktvraag met de aanschaf van specialistisch bijkomend materieel.

24/7 Facilitaire service

Daarnaast wordt ons materieel volledig in onze specialistische werkplaats onderhouden door onze ervaren technische afdeling. De constante support vanuit onze technische afdeling garandeert een optimale inzetbaarheid van de machines voor al onze projecten en werkzaamheden. Daarnaast beschikt Infra-Service over een materieel dienst die indien nodig support bied op locatie, 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service B.V. voor vrijblijvend advies door een gespecialiseerd team. 

T: 0180 33 08 16
E: info@infra-service.eu