Banner Maastunnel
FK100

Infra-Service staat altijd voor u klaar!

Uw Duurzame Partner in Vegen en Reinigen

Infra-Service is in 1997 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een waardevolle partner in het veeg en reinigingsonderhoud van de infrastructuur voor zowel de publieke als private sector. Doormiddel van het beschikbare materieel is Infra-Service capabel om haar klanten op een uiterst effectieve en efficiënte wijze te kunnen ontzorgen tegen een acceptabel kosten niveau.

Infra-Service is een zuster onderneming van Infra-Techniek en Infra-Rent. Vanuit deze veelomvattende civiel technische kennis die de diverse ondernemingen gezamenlijk bezitten is Infra-Service vanzelfsprekend ook uw partner in uitdagende wegenbouw projecten. Waarbij wij als effectief team uw wegenbouw project of onderhoud op een uiterst efficiënte manier kunnen uitvoeren.

Visie

Overal waar beweging is en geleefd wordt, ontstaat vervuiling. Vaak is vervuiling ongewenst bij directe en indirecte stakeholders. Vervuiling treed vaak op vanuit de natuur, samenleving en diverse activiteiten. Ondanks de aanwezigheid van deze constante aanstroom van vervuiling,  streeft Infra-Service er naar om een schone en veilige leef/werk omgeving te creëren.Tijdens onze activiteiten houd Infra-Service de focus op een positieve bijdrage aan ons milieu en directe leefomgeving. Onze organisatie draagt op een positieve manier bij, in de vorm van waste and resource management, daarnaast is het machine park van Infra-Service modern en voldoet aan de meest recente milieu en veiligheids eisen. Mede door deze "groene" keuzes en investeringen is Infra-Service in staat om haar visie te realiseren.

Missie

Infra-Service speelt graag de verbindende rol in het reinigings onderhoud van openbare en besloten ruimtes. Hierin zijn wij in staat een keten van partners, leveranciers en klanten te vormen om zodoende een effectieve en efficiënte samenwerking tot stand te kunnen brengen tegen een acceptabel kosten niveau. Infra-Service is continue bezig met innovatie om het milieu en onze ketenpartners en klanten minimaal ecologisch en economisch te belasten en dat dragen wij uit met passie!

Kernwaarden

De kernwaarden die Infra-Service als essentieel ervaart in haar functioneren zijn de 5 V’s:

  • Vertrouwen
  • Vakmanschap
  • Veiligheid
  • Verbinding
  • Vooruit denken

Deze kernwaarden zijn de fundatie van onze organisatie, en worden onderschreven door diverse: licenties, diploma’s, certificaten en tevreden klanten.

Ons Materieel

We kunnen veeg- en reinigingsmachines aanbieden met verschillende veeg- breedte en richting.bekijk ons materieel