Solliciteer direct
Infra Service
Infra Groep
DIENST:

ASFALT VEEGSERVICE

Infra-Service is al tientallen jaren een begrip op het gebied van asfaltveeg en reinigingsdiensten. Binnen onze klantenkring die zowel bestaat uit overheid als een breed spectrum aan aannemingsmaatschappijen staan wij bekend als betrouwbaar, specialistisch en innoverend op het gebied van onze diensten.

Onze specialistische machines met ervaren bestuurders zijn in staat om in team verband te werken met zowel de asfaltfrees als asfaltploeg om als een effectief en efficiënt geheel een project af te kunnen ronden. Onze zuster maatschappijen Infra Techniek en Infra Rent zouden u wellicht verder kunnen helpen in het bestellen van freesmachines en asfaltsets, om zo kosten effectief en communicatief het maximale uit uw wegenbouwproject te behalen. Wij staan 7 dagen per week en 24 per dag voor u klaar om u te ontzorgen in het veeg en reinigingswerk.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service voor vrijblijvend advies. Bel met 0180 33 08 11 of mail naar info@infra-service.eu