Solliciteer direct
Infra Service
Infra Groep
DIENST:

REINIGING INFRA & STRAAT MEUBILAIR

Het infra meubilair zoals sier bestrating, verkeersborden etc. word dagelijks blootgesteld aan onze Nederlandse weersomstandigheden. Vaak als gevolg van deze weersomstandigheden merkt Infra-Service op dat de aanslag van groene alg en mossen, kauwgom en het verkeer een impact heeft op de bruikbaarheid en veiligheid van het infra meubilair.

Door deze constante blootstelling komt het Infra meubilair  over een periode van tijd er onverzorgd en bevuild uit te zien en zal het ook door de tijd heen licht tot zwaar verkleuren. Deze reductie van veiligheid en schone uitsraling van uw infra meubilair kan Infra-Service voorkomen of direct voor u oplossen. Vanuit Infra Service bieden wij graag een gepaste ad-hoc of periodieke oplossing aan, om uw infra meubilair te reinigen zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service voor vrijblijvend advies. Bel met 0180 33 08 11 of mail naar info@infra-service.eu