Solliciteer direct
Infra Service
Infra Groep

UW DUURZAME PARTNER IN VEGEN EN REINIGEN

Infra-Service is in 1997 opgericht als civiel technisch adviesbureau en is zich sinds 2017 gaan focussen op de verhuur van veeg en reinigingsmachines. Doormiddel van het ruime aanbod aan beschikbaar materieel is Infra-Service in staat om haar klanten op een uiterst effectieve en efficiënte wijze te kunnen ontzorgen.

Infra-Service is een zuster onderneming van Infra-Techniek en Infra-Rent. Vanuit deze veelomvattende civiel technische kennis die de diverse ondernemingen gezamenlijk bezitten is Infra-Service vanzelfsprekend ook uw partner in uitdagende wegenbouw projecten. Waarbij wij als effectief team uw wegenbouw project of onderhoud op een uiterst efficiënte manier kunnen uitvoeren.

VISIE

Overal waar beweging is en geleefd wordt, ontstaat vervuiling. Vaak is vervuiling ongewenst bij directe en indirecte stakeholders. Ondanks de aanwezigheid van deze constante aanstroom van vervuiling, streeft Infra-Service er naar om een schone en veilige leef/werk omgeving te creëren.Tijdens onze activiteiten houd Infra-Service de focus op een positieve bijdrage aan ons milieu en directe leef/werkomgeving. Onze organisatie draagt op een positieve manier bij, in de vorm van waste and resource management, daarnaast is het machine park van Infra-Service modern en voldoet aan de meest recente milieu en veiligheids eisen. Mede door deze duurzame keuzes en investeringen is Infra-Service in staat om haar visie op korte termijn te realiseren.

MISSIE

Infra-Service speelt graag de verbindende rol in het reinigings onderhoud van openbare en besloten ruimtes. Hierin zijn wij in staat een keten van partners, leveranciers en klanten te vormen om zodoende een effectieve en efficiënte samenwerking tot stand te kunnen brengen tegen een acceptabel kosten niveau. Infra-Service is continue bezig met innovatie om het milieu en onze ketenpartners en klanten minimaal ecologisch en economisch te belasten en dat dragen wij uit met passie!

KERNWAARDEN

De kernwaarden die Infra-Service als essentieel ervaart in haar dagelijks functioneren zijn de 5 V’s.

  • Vertrouwen
  • Vakmanschap
  • Veiligheid
  • Verbinding
  • Vooruit denken

Deze kernwaarden zijn de fundatie van de Infra-Groep, en worden onderschreven door diverse: licenties, diploma’s, certificaten en tevreden klanten.