Solliciteer direct
Infra Service
Infra Groep
DIENST:

INDUSTRIE VEGEN & REINIGEN

Infra-Service is al tientallen jaren een begrip op het gebied van industriële reiniging van kades en overslag silo’s, zowel in de petrochemische/grondstoffen industrie als in de food/non-food industrie. Binnen onze klantenkring die zowel bestaat uit overheid, multinationals en MKB bedrijven staan wij bekent als betrouwbaar, specialistisch en innoverend.

Onze veeg-zuigwagens zijn in staat om bijzonder effectief en kostenefficiënt uw werk omgeving zowel te reinigen als te onderhouden met een minimale verkeer- en milieu belasting. Dankzij onze flexibele service zijn wij in staat uw terrein te reinigen en- of te onderhouden naar uw wens.

Onze veeg/zuig wagens worden vaak ingezet bij:

  • Reinigingswerk van kades
  • Bulk overslag verspilling
  • Rij vuil
  • Onkruid en mos bestrijding
  • Gootvuil

Infra-Service B.V. beschikt over kwalificaties en overeenkomsten om het opgezogen vuil af te voeren op een manier die een minimale impact heeft op mens, dier en milieu. Daarnaast is het mogelijk om kleine hoeveelheden bulk verspilling op te vegen/zuigen om uw transactie verspilling te reduceren tot het minimum en terug te storten op locatie naar uw wens.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service voor vrijblijvend advies. Bel met 0180 33 08 11 of mail naar info@infra-service.eu