Solliciteer direct
Infra Service
Infra Groep
DIENST:

EVENT VEGEN & REINIGEN

Onze veeg & reiniging service gaat verder dan alleen een schoon bouwterrein, onze service voegt toe aan een sterke organisatie, professionaliteit en veiligheid tijdens uw werkzaamheden. Daarnaast zorgt minder verontreiniging op locatie vaak tot minder bedrijfsongevallen mede door het verwijderen van los liggend vuil. Bij Infra-Service staan veiligheid, de kwaliteit van onze diensten en de minimalisatie van een mogelijke milieu impact voorop. Mede door werkervaringen met provincies en gemeenten zijn wij door ervaring vertrouwd om onze activiteiten uit te voeren, volgens de strengste veiligheidseisen.

Door de ervaringen die wij hebben opgedaan omtrent het onderhouden van bouw terreinen zijn wij in staat door middel van een derde specialistische borstel ook deels tussen het stilstaand materieel te vegen. Als dit niet mogelijk is op locatie, helpen wij u graag met een gepaste oplossing in de vorm van een professionele fysieke veegploeg.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service voor vrijblijvend advies. Bel met 0180 33 08 11 of mail naar info@infra-service.eu