Solliciteer direct
Infra Service
Infra Groep

RAVO 540 5 I-SERIES MET WEGDEKREINIGER

Tijdens onze werkzaamheden, stuiten wij vaak op oppervlakte verontreiniging. Vaak komt de oorsprong uit straat vuil en verontreiniging uit moeilijk bereikbare plekken. Om dit te verwijderen, kunt u gebruikmaken van de specialistische wegdekreiniger van Infra-Service. De wegdekreiniger heeft diverse mogelijkheden die ieder gerelateerd probleem voor u oplost. Infra-Service is in staat om straatvuil, grond, grind, modder, etc. van de door u gekozen locatie te verwijderen en af te voeren naar een locatie van uw keuze.

Daarnaast verzorgt Infra-Service u graag in gepaste reinigins oplossingen en maakt daardoor fysieke en mogelijk onveilige arbeid in moeilijk bereikbare plekken overbodig. Ook bij onze wegdekreiniger staat de  reductie van een mogelijke impact op het milieu voorop, wij minimaliseren de impact door het gebruik van moderne machines en minimaal EURO5 motoren met fijnstof filters om onze uitstoot te minimaliseren.

De perfecte match voor degene die hoge eisen stelt aan een wegdekreiniger in de stad en daarbuiten!

In de RAVO 5 iSeries gaat een schoon milieu gepaard met kracht, werkcomfort en veiligheid.

Daarnaast is de RAVO iSeries uitgerust met een sterke Euro 6 dieselmotor. Hiermee is de machine klaar voor vandaag en voor de toekomst. Door zijn solide constructie en Linde aandrijving is de RAVO 5 iSeries maximaal inzetbaar en bewijst hij zich ook onder zeer zware omstandigheden, zoals die in de wegenbouw of op sterk vervuilde industrielocaties.